takda apa apa pon..

saja nak ckp..

homework berterabur tak siap..
perut lapar..
xpaham function nya aku apply jawatan tp takda kerja..
aishah! i see you.. :P
and aku tak cam CK Zarith..OMG.!

hari merungut malaysia afifah adalah hari ini.. ok? pinjam ek MATHLUTFI!









tahu_paham_SEDAR DIRI..

assalammualaikum..

sepanjang aku berada di KMS..aku always try to be positive...semua perkara aku fikir positif..memudahkan perkara-perkara yg seems amat complicated..dipendekkan cerita..menguruskan hidup aku sebaik mungkin dan cuba berseronok..

cabaran aku..mcm mana aku nak bawak diri aku kat sini..imej aku apa? personaliti aku apa? tujuan aku apa? cara aku apa? somehow aku rasa mcm dah hilang diri aku...but now..dgn bangga nya aku nak cakap..i found my solid place here..i found the ME that i want to show to YOU..

aku bukan hilang cuma menjauh

Assalammualaikum..


hello folks.! lama aku tak update..sibok la jd BUDAK MATRIKS..*euwww poyo nak mampus*..

mcm-mcm la aku serba tak tahu skrg..anwar hadi dgn mathlutfi ada video baru ke...imran nyambek dgn fahmie hyperlink dah update ke...kawan-kawan di alam maya aku ni hidup lagi ke..novel blog kawan aku mcm mana..a thousand thing to do with no time and no laptop! but seyes..i am having a blast here..


ok..aku cuma nak share serba sikit tentang matrikulasi..ramai yg nak tahu apa itu matrikulasi..aku baru belajar 4 hari...tak payah sibok nak tanya...baca jela apa yg aku share ni..kalau nak taw lebih-lebih lagi jugak..sila search di facebook akan mana-mana group matrikulasi (contohnye...kolej matrikulasi selangor..motif? suka hati aku la..)pastu TANYA SAMPAI LEBAM..orait? okcun..


life in matrics so far is awesomely fun...i got many new friend...and they are awesome.!! blok-blok asrama disini diberi nama ikot nama bintang..polaris..vega..mira..canopus..capella.. (betol ke idak aku eja ni?) cheer blok for polaris (asrama aku lettew) is.. AWESOME! (with a gesture that is kinda hard to tell but easy to show but i cannot uplaod maaa) haha..aku mmg awesomely suka perkataan awesome ni..